Binnen 5 minuten je auto aangeboden
Direct reactie, binnen 24 uur een bod
Bij verkoop direct geld op je rekening
Gratis bod ontvangen, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen

In onderstaande lijst vind je antwoorden op veelvoorkomende vragen.
Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan een berichtje en dan komen we snel bij je terug met een antwoord.

Hoe kan ik mijn auto na de online taxatie verkopen?

Daarvoor plannen we graag telefonisch of via de mail een afspraak in op onze vestiging in Zeewolde.
Telefoonnummer: 036-5255757
E-mailadres: info@easyautoverkoop.nl
Wij staan van maandag t/m zaterdag voor je klaar. Onze openingstijden:
Maandag 08.00-17.30 uur
Dinsdag 08.00-17.30 uur
Woensdag 08.00-17.30 uur
Donderdag 08.00-17.30 uur
Vrijdag 08.00-17.30 uur
Zaterdag 09.00-15.00 uur

Is jullie dienstverlening gratis?

Ja, je kunt kosteloos gebruikmaken van onze dienstverlening. Zowel het aanmelden van je voertuig tot de daadwerkelijke verkoop is gratis.

Hoe werkt de taxatie van mijn auto op jullie website?

Je geeft de gegevens van jouw auto in aantal eenvoudige stappen door. Beginnend met het kenteken en de kilometerstand. Daarna vragen we naar de aanwezige opties en omschrijvingen om de auto goed te kunnen beoordelen. Als laatste stap vragen we naar recente foto’s van de auto en jouw gegevens om contact met je op te kunnen nemen. Na het invullen van de stappen komen de gegevens bij ons binnen. Deze worden met aandacht bekeken. We doen een eerlijke bieding en proberen dezelfde dag nog op de aanvraag te reageren.

Hebben jullie tips voor een succesvolle verkoop?

Het verkopen van een voertuig doe je natuurlijk niet elke dag. Daarom geven we je graag een aantal tips om de verkoop eenvoudig en snel te laten verlopen:
 
1. Geef een goede en realistische omschrijving van het voertuig. Via onze website krijg je hier voldoende ruimte voor, ook helpen we je door specifieke vragen te stellen over jouw voertuig.
2. Voeg duidelijke en recente foto’s toe.
3Een goede omschrijving in combinatie met duidelijke foto’s geeft ons een goed beeld van het voertuig, waardoor wij een eerlijk bod kunnen doen.

Helaas kunnen we diesels ouder dan 2008 en benzine auto’s ouder dan 2005 lastig verkopen en kopen ze daarom niet in.

Ben ik verplicht om het bod te accepteren?

Nee. Het kan natuurlijk dat je het niet eens bent met de bieding, of de auto simpelweg niet wil verkopen voor dat bedrag. Je bent dan vrij om niet in te gaan op onze bieding.

Hoe werkt EasyAutoverkoop?

Vul het kenteken en de overige gegevens van je auto in op de startpagina. Nog even wat foto’s van de auto toevoegen, en dan is het formulier al ingevuld. Een medewerker van EasyAutoverkoop kijkt dan persoonlijk naar jouw auto, en zal hier zo snel mogelijk een vrijblijvende bieding op doen. We proberen je een zo passend mogelijk aanbod te doen. Helaas kunnen we diesels ouder dan 2008 en benzine auto’s ouder dan 2005 lastig verkopen.

Ik heb een vraag over mijn ontvangen bieding

Bij vragen over jouw ontvangen bieding kun je reageren op de e-mail, of je kunt telefonisch contact met ons opnemen. Een medewerker van EasyAutoverkoop.nl zal je te woord staan.

Telefoonnummer: 036-5255756
E-mailadres: info@easyautoverkoop.nl

 Ik wil de bieding van EasyAutoverkoop.nl accepteren, hoe moet dat?

Je krijgt de bieding via de e-mail toegezonden. Het accepteren van de bieding kan door te reageren op deze toegezonden email. Daarna nemen wij contact met je op voor de verdere afhandeling.

Wat is het voordeel van EasyAutoverkoop.nl?

Het formulier is snel en gemakkelijk ingevuld. Je hoeft dus geen hoogstaande advertentie te maken en bespaart zo op hoge advertentiekosten. Je ontvangt snel een persoonlijke en eerlijke bieding en daarmee kan jouw auto snel verkocht zijn. Bij verkoop van jouw auto ontvang je direct het afgesproken geldbedrag en een vrijwaring.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij alleen om contact met je op te nemen voor eventuele vragen of voor afhandeling van de verkoop. Wij gaan veilig en netjes met jouw gegevens om.

Is EasyAutoverkoop.nl betrouwbaar?

Ons doel is om open en transparant te zijn. Wij willen op deze manier laten zien dat het inkopen van auto’s ook op een eerlijke en veilige manier kan.

Wie koopt mijn auto?

Dat doen wij echt zelf. Dus geen andere handelaren die op jouw auto bieden. EasyAutoverkoop.nl koopt jouw auto in om hem later zelf aan de eindverbruiker te verkopen. Dit doen we met veel liefde voor het vak.

EasyAutoVerkoop

Bij EasyAutoverkoop.nl krijg je een eerlijke prijs voor je auto. En snel ook. Gewoon door een vakman van EasyAutoverkoop.nl. Vaak binnen één dag geregeld. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Snel een eerlijke prijs voor je auto.

Easy!